The Women's rings Diaries

Wiki Article

Ανδρικός σταυρός με αλυσίδα από ανοξείδωτο ατσάλι ιδανικός για χάραξη

Ανδρικό κολιέ με χαολίτη, γυάλινες χάντρες και μπάλες από ατσάλι.

Σχεδιαστικά στόχος μας είναι τα κοσμήματα της σειράς μας να διατηρούν το κύρος και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που επιτάσσει ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός. Χωρίς όμως να στερούνται φρεσκάδας! Έτσι θα είστε σε θέση να τις φορέσετε καθημερινά, όλες τις εποχές και με κάθε στυλ εμφάνισης Τι συμβολίζουν οι βέρες; Οι βέρες αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την αιωνιότητα και την αφοσίωση, την ατέρμονη αγάπη και δέσμευση μεταξύ δύο ανθρώπων. Την ουράνια χάρη που ενώνει τους δύο «Εις σάρκα μίαν». Είτε είναι βέρες γάμου,…

Τα μανικετόκουμπα μπορεί να είναι σκέτα χρυσά ή λευκόχρυσα, ή να έχουν διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους και να έχουν τετράγωνο ορθογώνιο, στρογγυλό ή άλλο σχήμα.

Στα παιδιά μπορούμε επίσης να δωρίσουμε χρυσά σκουλαρίκια ή μενταγιόν με παιδικά μοτίφ, αλλά και σταυρό ή κωνσταντινάτο, τα οποία θα τα συνοδεύουν στην ζωή τους και θα τα φορούν και αφού ενηλικιωθούν. 

Σήμερα οι επιλογές σε χρυσά κοσμήματα για τον λαιμό είναι άπειρες και τα στυλ επίσης πολυάριθμα. Μπορούμε να τα διαχωρίσουμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τα μενταγιόν και τα περιδέραια. Δηλαδή, τα μοτίφ που φοριούνται με αλυσίδα στο λαιμό και τα ολοκληρωμένα κολιέ που δεν χρήζουν άλλης προσθήκης, αντίστοιχα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Μην ψάχνεις αλλού, γιατί μόνο εδώ Ρολόγια χρυσά έχουμε ρυθμίσει τις τιμές σε πλαίσια που συναρπάζουν και ενθουσιάζουν. Τώρα μπορείς να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με τα ανδρικά ρολόγια χειρός.

Τα γυναικεία κοσμήματα αποτελούσαν ανέκαθεν ένα παγκόσμιο μέσο έκφρασης ομορφιάς, καλαισθησίας, στυλ αλλά και απαράμιλλης πολυτέλειας και γοητείας.

Ακρυλικό Αχάρακτο Ζαφείρι Ορυκτό Ειδικής Σκλήρυνσης ΔΕΣΙΜΟ

Αυτό μας βοηθά να παρέχουμε στους πελάτες μας την ορθή, αντίστοιχη, εκτίμηση.

Απόκτησε τώρα το κόσμημα που θα σε κάνει να λάμψεις ακόμα περισσότερο! Εντυπωσιακά βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια που θα απογειώσουν το στιλ σου.

Είναι παράδοση αλλά και κοινωνική υποχρέωση, να προσφέρουμε ένα χρυσό κόσμημα σαν δώρο σε ένα νεογέννητο παιδί αλλά και στην νέα μητέρα.

Τα παιδικά αξεσουάρ αυτά θα αποτελέσουν ιδανικές ιδέες για παιδάκια που γιορτάζουν, αλλά και πρωτότυπες ιδεές για Χειροποίητα κοσμήματα νεογέννητα ή για δώρα βάφτισης. Ακόμη, πολλά από αυτά αποτελούν πανέμορφες Ασημένια βραχιόλια επιλογές για μπομπονιέρα βάφτισης ή και γάμου. Η μοναδική μας συλλογή από μανικετόκουμπα, θα ξετρελάνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα αν επιλέξετε να τους χαρίσετε ένα από τα πολλά, εντυπωσιακά μας ζευγάρια. Αν επίσης, νιώθεις πως κάτι σου λείπει από την εμφάνιση σου, στις ιδιαίτερες περιστάσεις που έχεις να παρευρεθείς, ή ακόμη αν γίνεσαι γαμπρός ή κουμπάρος, τα μανικετόκουμπα θα αποτελέσουν την λεπτομέρεια στο σύνολο των αντρικών αξεσουάρ σου που θα κάνουν…

Report this wiki page